Dán cipó (VITASON DÁN ROZS)
Bekijk het recept voor Dán cipó
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 6000 g - 60% BL-55 Liszt
- 4000 g - 40% RL-60 Liszt
- 3000 g - 30% VitaSon Dán Rozs
- 500 g - 5% Élesztő
- 200 g - 2% Só
- 5600 g - 56% Víz
- Sondekor
Recept
- Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors
- Érési idő: 20 perc
- Tésztahõmérséklet: 30 ˚C
- Feladási tömeg: 580 gramm
- Kelesztési idő: 45-55 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 36 ˚C
- Kelesztő relatív páratartalma: 80 %
- Vetési hőmérséklet: 230 ˚C
- Sütési hőmérséklet: 200 ˚C
- Sütési idő: 32-35 perc