Rozskenyér (Sonplus fines super 2)
Bekijk het recept voor Rozskenyér 1
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 6000 g - 60% BL-80 liszt
- 4000 g - 40% RL-90 liszt
- 250 g - 2,5% Élesztő
- 200 g - 2% Só
- 100 g - 1% Barna Extra
- 60 g - 0,6% SONPLUS FINES SUPER 2
- 5600 g - 56% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 22-24 °C
- Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 24-28 °C
- Érési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 580 gramm
- Pihentetés: 5-10 perc
- Kelesztési idő: 30-60 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70-75 %
- Vetési hőmérséklet: 210-220 °C
- Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
- Sütési idő: 35-40 perc