Leveles tészta (LEVELESMIX ÉDES)
Bekijk het recept voor Leveles tészta 1
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-55 liszt
- 1500 g - 15% LEVELESMIX EDES
- 300 g - 3% Élesztő
- 5500 g - 55% Víz
Hajtogatáshoz (tésztára számít)
- 3460 g - 20% Leveles margarin
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 22-24 °C
- Keverés: 3 perc lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 24-26 °C
- Érési idő: 30 perc
- Feladási tömeg: 120 gramm
- Pihentetés: 20 perc
- Kelesztési idő: 45-50 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
- Vetési hőmérséklet: 230 °C
- Dekoráció: Porcukor
- Sütési hőmérséklet: 210-220 °C
- Sütési idő: 15-22 perc