Kalács (FERMENSON MULTI, SONPLUS SPRAY)
Bekijk het recept voor Kalács 9
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-55 liszt
- 1200 g - 12% Cukor
- 200 g - 2% FERMENSON MULTI
- 1000 g - 10% SONPLUS SPRAY
- 500 g - 5% Élesztő
- 200 g - 2% Tojáspor
- 120 g - 1,2% Só
- 5200 g - 52% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C
- Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 26-30 °C
- Érési idő: 10-15 perc
- Pihentetés: 5-10 perc
- Kelesztési idő: 35-60 perc
- Kelesztés a tálban: 36°C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
- Vetési hőmérséklet: 210-220 °C
- Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
- Sütési idő: 25-30 perc