Proson Frutti alaprecept (PROSON FRUTTI)

Bekijk het recept voor Proson Frutti alaprecept

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-55 liszt
  • 1500 g - 15% Cukor
  • 1000 g - 10% PROSON FRUTTI RSPO-SG
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 150 g - 1,5%
  • 4800 g - 48% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C
  • Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 28 °C
  • Érési idő: 15 perc
  • Feladási tömeg: 280 gramm
  • Pihentetés: 10 perc
  • Kelesztési idő: 35-40 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
  • Vetési hőmérséklet: 220 °C
  • Sütési hőmérséklet: 190-200 °C, száraz légtérben
  • Sütési idő: 20-25 perc

Díszítési tanács

Kalácsfény

Megosztás

Scroll to Top