Proson Frutti alaprecept (PROSON FRUTTI)
Bekijk het recept voor Proson Frutti alaprecept
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-55 liszt
- 1500 g - 15% Cukor
- 1000 g - 10% PROSON FRUTTI RSPO-SG
- 500 g - 5% Élesztő
- 150 g - 1,5% Só
- 4800 g - 48% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C
- Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 28 °C
- Érési idő: 15 perc
- Feladási tömeg: 280 gramm
- Pihentetés: 10 perc
- Kelesztési idő: 35-40 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
- Vetési hőmérséklet: 220 °C
- Sütési hőmérséklet: 190-200 °C, száraz légtérben
- Sütési idő: 20-25 perc