Vitason-seigle

Francia rozskenyér (VITASON SEIGLE)

Bekijk het recept voor Francia rozskenyér

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-80 liszt
  • 5000 g - 50% VITASON SEIGLE
  • 200 g - 2% Élesztő
  • 6500 g - 65% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C
  • Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 26-30 °C
  • Érési idő: 10-15 perc
  • Feladási tömeg: 280 gramm
  • Pihentetés: 5-10 perc
  • Kelesztési idő: 35-60 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
  • Vetési hőmérséklet: 190-210 °C
  • Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
  • Sütési idő: 5-8 perc

Díszítési tanács

Felületi vágás

Megosztás

Scroll to Top