Francia rozskenyér (VITASON SEIGLE)
Bekijk het recept voor Francia rozskenyér
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-80 liszt
- 5000 g - 50% VITASON SEIGLE
- 200 g - 2% Élesztő
- 6500 g - 65% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C
- Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 26-30 °C
- Érési idő: 10-15 perc
- Feladási tömeg: 280 gramm
- Pihentetés: 5-10 perc
- Kelesztési idő: 35-60 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
- Vetési hőmérséklet: 190-210 °C
- Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
- Sütési idő: 5-8 perc