Fehér kenyér (SONPLUS FINES UPGRADE)
Bekijk het recept voor Fehér kenyér 1
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-80 liszt
- 500 g - 5% Élesztő
- 180 g - 1,8% Só
- 800 g - 0,8% SONPLUS FINES UPGRADE
- 5000 g - 50% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 22-28 °C
- Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 24-30 °C
- Érési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 580 gramm
- Pihentetés: 10-15 perc
- Kelesztési idő: 50-60 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70 %
- Vetési hőmérséklet: 200-210 °C
- Dekoráció: Felületi vágás
- Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
- Sütési idő: 35-40 perc