Fehér kenyér (SONPLUS FINES UPGRADE)

Bekijk het recept voor Fehér kenyér 1

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-80 liszt
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 180 g - 1,8%
  • 800 g - 0,8% SONPLUS FINES UPGRADE
  • 5000 g - 50% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 22-28 °C
  • Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 24-30 °C
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 580 gramm
  • Pihentetés: 10-15 perc
  • Kelesztési idő: 50-60 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70 %
  • Vetési hőmérséklet: 200-210 °C
  • Dekoráció: Felületi vágás
  • Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
  • Sütési idő: 35-40 perc

Megosztás

Scroll to Top