Fánk (CREDI Krafne)
A receptben feltüntetett mennyiség, 62 db 52 g-os termékre elegendő.
Hozzávalók felsorolása
- 2000 g Buzaliszt BL 55
- 400 g CREDI Krafne
- 60 g Élesztő
- 50 g Cukor
- 100 g Margarin
- 1100 g Víz
Elkészítési javaslat:
Dagasztás: kb. 4 perc lassú és kb. 10 perc gyors fokozaton.
Tészta érési ideje: 5 perc
Tészta hőmérséklete: 26-28 °C
Feladási súly: 1800 g. /30-as osztógépen/
Kelesztés: kb. 50 perc 35 °C-on, 70%-os páratartalom mellett. Amit 10 perc bőrösítés követ.
Sütés: 170 °C 3,5 perc az egyik oldalán, majd 2,5 perc a másik oldalán és ismét 1 perc az egyik oldalán.
Dekoráció: Porcukor
Tészta érési ideje: 5 perc
Tészta hőmérséklete: 26-28 °C
Feladási súly: 1800 g. /30-as osztógépen/
Kelesztés: kb. 50 perc 35 °C-on, 70%-os páratartalom mellett. Amit 10 perc bőrösítés követ.
Sütés: 170 °C 3,5 perc az egyik oldalán, majd 2,5 perc a másik oldalán és ismét 1 perc az egyik oldalán.
Dekoráció: Porcukor