Vitason-pro-dm

Pro Dm Kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Pro DM Kenyér (Vitason Pro DM)

Hozzávalók felsorolása

  • 1000 g BL-80 Liszt
  • 500 g Vitason Pro DM
  • 20 g Élesztő
  • 5 g Folyékony kovász
  • 750 g Víz

Recept

  • Dagasztás: 1 perc lassú, 6 perc gyors. 20 percet érni hagyjuk, majd a kívánt súlyra mérjük (feladási súly 0,56-0,58 kg – 0,5 kg-s késztermékhez).
  • Ezután kelesztés 25-30 percig. Igény szerint megszórhatjuk különféle magvakkal, rozsliszttel, stb.
  • Sütés: gőzzel telített sütőtérben 200-210 °C-on 25-28 percig

Megosztás

Scroll to Top