Lenmagvas kenyér
Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Lenmagvas kenyér (VITASON LASLIE)
Hozzávalók felsorolása
- 400 g - 40% BL-80 liszt
- 600 g - 60% RL-190 liszt
- 100 g - 10% VITASON LASLIE
- 30 g - 3% Élesztő
- 20 g - 2% Só
- 560 g - 56% Víz
Felületre
- 60 g - 6% CREDI Fűszeres magkeverék
Recept
- Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors
- Érési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 580 gramm
- Formázás: Gömbölyítjük, majd a magkeverékben megforgatjuk és formába tesszük
- Kelesztési hőmérséklet: 36 ˚C
- Kelesztő relatív páratartalma: 80%
- Kelesztési idő: 45-55 perc
- Vetési hőmérséklet: 230 ˚C, gőzzel telített légtér
- Sütési hőmérséklet: 200 ˚C
- Sütési idő: 32-35 perc (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)