Tiroli kenyér
Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Tiroli kenyér (CREDI TIROLI MIX)
Hozzávalók felsorolása
- 1000 g -100% Credi Tiroli mix
- 500 g - 50% BL-80 Liszt
- 500 g - 50% RL-90 Rozsliszt
- 30 g - 3% Élesztő
- 1200 g - 120% Víz
Recept
- Keverési idő: kb. 8 perc lassú, majd kb. 2 perc gyors
Tészta hőmérséklete: 26-28 °C - Tészta érési idő: 30 perc
Feladási súly: 875g
Tészta pihentetés: 5 perc - Feldolgozás: Gömbölyítés, sütő lemezre tétel
- Kelesztés: 40 perc, félidőnél a tészták megfordítása
- Sütési hőmérséklet: 265-210 °C
Sütési idő: kb. 35 perc (A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)