Skip to content
Select your country
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Search
Search
Search
Search
Sonneveld
>
Receptek
>
Credi Graham kenyér
Credi Graham kenyér
Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Credi Graham kenyér
Hozzávalók felsorolása
2000
g
Credi Graham keverék
70
g
Élesztő
1300
g
Víz
Recept
Keverési idő: 20 perc lassú fokozaton.
Tészta hőmérséklete: 27 °C
Tészta érési idő: 20 perc
Feladási súly: 550g
Kelesztés: kb. 60 perc
Sütés: kb. 30 perc 250-220 °C (gőzzel telített sütőtérben)
Nyomtatás
Megosztás
Scroll to Top
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier