Árpás kenyér (CREDI Árpás keverék)
Bekijk het recept voor Árpás kenyér 2
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 2000 g - 100% BL-80 liszt
- 600 g - 30% CREDI Árpás keverék
- 1400 g - 70% Víz
- 100 g - 5% Élesztő
Recept
- Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 27 °C
- Érési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 550 g
- Formázás: Gömbölyítés, formázás
- Kelesztő relatív páratartalma: 80%
- Kelesztési hőmérséklet: 38 °C
- Kelesztési idő: kb. 40 perc
- Sütési hőmérséklet: 220-225 °C (gőzzel telített sütőtérben)
- Sütési idő: kb. 30 perc