Boci süti
Bekijk het recept voor Boci süti
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 1500 g - 100% CIASTO Tejkaramellás
- 600 g - 40% Étolaj
- 525 g - 35% Egész tojás (11 db)
- 300 g - 20% Víz (langyos 30-35 ˚C)
Vaníliakrém
- 1500 g Víz (hideg 5-8 ˚C)
- 450 g CREDI Napóleon hidegkrémpor
- 300 g CREDI Top Krém
Díszítés
- 700 g CREDI Tejkaramellás
Recept
- A nehézpiskóta összetevőit 1 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd 2 db, sütőpapírral kibélelt, 60x40 cm-es keretbe kenjük.
- Sütési hőmérséklet: 160-170 ˚C
- Sütési idő: 25-35 perc
- Díszítés: A krémhez az összetevőket gyors fokozaton 2 percig habosítjuk. A kész krémmel összetöltjük a lapokat, majd a sütemény tetejére egyenletesen rákenjük a tejkaramella tölteléket és fésűs kártyával formázzuk.