Vitason-Dan-Rosz-termekek

Dán cipó (VITASON DÁN ROZS)

Bekijk het recept voor Dán cipó

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 6000 g - 60% BL-55 Liszt
  • 4000 g - 40% RL-60 Liszt
  • 3000 g - 30% VitaSon Dán Rozs
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 200 g - 2%
  • 5600 g - 56% Víz
  • Sondekor

Recept

  • Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors
  • Érési idő: 20 perc
  • Tésztahõmérséklet: 30 ˚C
  • Feladási tömeg: 580 gramm
  • Kelesztési idő: 45-55 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 36 ˚C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 80 %
  • Vetési hőmérséklet: 230 ˚C
  • Sütési hőmérséklet: 200 ˚C
  • Sütési idő: 32-35 perc

Díszítési tanács

Gömbölyítés után magkeverékben megforgatjuk.

Megosztás

Scroll to Top