Darázs szelet
Bekijk het recept voor Darázs szelet
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 1520 g - 100% CIASTO NARANCSOS
- 690 g - 45% Étolaj
- 540 g - 36% Egész tojás (11 db)
- 460 g - 30% Víz (langyos 30-35 ˚C)
Csokoládés piskóta
- 1520 g - 100% CIASTO CHOCO
- 690 g - 45% Étolaj
- 540 g - 36% Egész tojás (11 db)
- 460 g - 30% Víz (langyos 30-35 ˚C)
Díszítés
- 300 g Souplesse Dark
- 900 g Barack lekvár
Recept
- Keverés: A narancsos és a csokoládés nehézpiskóta összetevőit 1-1 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd 2-2 db, sütőpapírral kibélelt, 60x40 cm-es keretbe kenjük.
- Sütési hőmérséklet: 160-170 ˚C
- Sütési idő: 25-35 perc
- Díszítés: A kihűlt lapokat összetöltjük barack lekvárral. A sütemény tetejét bevonjuk 40 ˚C-ra melegített Souplesse Dark bevonóval. A kész süteményt egy éjszakát hűtőben állni hagyjuk.