Darázs szelet

Bekijk het recept voor Darázs szelet

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 1520 g - 100% CIASTO NARANCSOS
  • 690 g - 45% Étolaj
  • 540 g - 36% Egész tojás (11 db)
  • 460 g - 30% Víz (langyos 30-35 ˚C)

Csokoládés piskóta

  • 1520 g - 100% CIASTO CHOCO
  • 690 g - 45% Étolaj
  • 540 g - 36% Egész tojás (11 db)
  • 460 g - 30% Víz (langyos 30-35 ˚C)

Díszítés

Recept

  • Keverés: A narancsos és a csokoládés nehézpiskóta összetevőit 1-1 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd 2-2 db, sütőpapírral kibélelt, 60x40 cm-es keretbe kenjük.
  • Sütési hőmérséklet: 160-170 ˚C
  • Sütési idő: 25-35 perc
  • Díszítés: A kihűlt lapokat összetöltjük barack lekvárral. A sütemény tetejét bevonjuk 40 ˚C-ra melegített Souplesse Dark bevonóval. A kész süteményt egy éjszakát hűtőben állni hagyjuk.

Megosztás

Scroll to Top