Fehér kenyér (SONPLUS FOX)
Bekijk het recept voor Fehér kenyér 3
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-80 liszt
- 200 g - 2% Élesztő
- 180 g - 1,8% Só
- 30 g - 0,3% SONPLUS FOX
- 5000 g - 50% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 22-28 °C
- Keverés: 2 lassú - 4-5 gyors
- Tésztahõmérséklet: 24-30 °C
- Érési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 580 g
- Pihentetés: 10-15 perc
- Kelesztési idő: 50-60 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70 %
- Vetési hőmérséklet: 200-210 °C
- Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
- Sütési idő: 35-40 perc
- Dekoráció: Felületi vágás