Graham Kalács

Bekijk het recept voor Kalács 2

Hozzávalók felsorolása

  • 6000 g - 60% BL-55 liszt
  • 4000 g - 40% GL-200 liszt
  • 1500 g - 15% Proson Lux
  • 1200 g - 12% Cukor
  • 500 g - 5% PROSON VOLKOREN RSPO-SG
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 100 g - 1%
  • 4800 g - 48% Víz

Recept

  • Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C
  • 4-5 perc gyors
  • Tésztahõmérséklet: 28 °C
  • Érési idő: 20 perc
  • Feladási tömeg: 280 gramm
  • Pihentetés: 10 perc
  • Kelesztési idő: 40 perc
  • Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
  • Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
  • Vetési hőmérséklet: 240 °C
  • Sütési hőmérséklet: 220 °C
  • Sütési idő: 20-25 perc

Megosztás

Scroll to Top