Hegyi kenyér
Bekijk het recept voor Hegyi kenyér
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 3400 g - 85% BL-80 liszt
- 600 g - 15% RL-90 liszt
- 60 g - 1,5% Élesztő
- 3760 g - 94% Víz
- 1000 g - 25% CREDI Hegyi kenyér mix
Recept
- kb. 3 perc lassú és kb. 8 perc
- Tésztahõmérséklet: 25°C
- Érési idő: 90 perc (egyben az egész tészta)
- Feladási tömeg: 850 g
- Pihentetés: kb. 20 perc
- A kezünk élével 3 részre osztjuk a tésztát, egymásra hajtjuk a végeit, liszttel megszórjuk és az oldalára fordítjuk.
- Sütési hőmérséklet: 240 °C-os sütőbe vetjük és 200 °C-on sütjük
- Sütési idő: kb. 65 perc alatt kisütjük, gőzzel telített sütőtérben.