Hegyi kenyér

Bekijk het recept voor Hegyi kenyér

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 3400 g - 85% BL-80 liszt
  • 600 g - 15% RL-90 liszt
  • 60 g - 1,5% Élesztő
  • 3760 g - 94% Víz
  • 1000 g - 25% CREDI Hegyi kenyér mix

Recept

  • kb. 3 perc lassú és kb. 8 perc
  • Tésztahõmérséklet: 25°C
  • Érési idő: 90 perc (egyben az egész tészta)
  • Feladási tömeg: 850 g
  • Pihentetés: kb. 20 perc
  • A kezünk élével 3 részre osztjuk a tésztát, egymásra hajtjuk a végeit, liszttel megszórjuk és az oldalára fordítjuk.
  • Sütési hőmérséklet: 240 °C-os sütőbe vetjük és 200 °C-on sütjük
  • Sütési idő: kb. 65 perc alatt kisütjük, gőzzel telített sütőtérben.

Megosztás

Scroll to Top