Kalács (PROSON FRUTTI, PROSON BOURGUNDY, ANTI MOULD)
Bekijk het recept voor Kalács 1
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-55 liszt
- 1200 g - 12% Cukor
- 1000 g - 10% PROSON FRUTTI RSPO-SG
- 600 g - 6% PROSON BOURGUNDY
- 500 g - 5% Élesztő
- 100 g - 1% Só
- 30 g - 0,3% ANTI MOULD
- 4800 g - 48% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 22-24 °C
- Keverés: 3 perc lassú, 1-2 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 24-28 °C
- Érési idő: 20 perc
- Pihentetés: 5-10 perc
- Kelesztési idő: 30-60 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70-75 %
- Vetési hőmérséklet: 210-220 °C
- Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
- Sütési idő: 35-40 perc