Kézműves magvas kenyér

Bekijk het recept voor Kézműves magvas kenyér

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 25 g - 2,5%
  • 60 g - 6% Növényi olaj
  • 80 g - 8% Természetes méz
  • 200 g - 20% Napraforgómag
  • 900 g - 90% Víz (langyos)
  • 1000 g - 100% Kézműves magvas keverék

Recept

  • Keverjük össze a hozzávalókat, míg megfelelő tészta állagot kapunk, 2 perc lassú fokozaton
  • Feladási tömeg: 550 g
  • Érési idő: 90-120 perc. Érés közben locsolgassuk meg vízzel
  • Sütési hőmérséklet: 180 °C, gőz nélküli sütőtérben
  • Sütési idő: kb. 60 perc, + 10 perc szárítás

Megosztás

Scroll to Top