Skip to content
Select your country
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Search
Search
Search
Search
Sonneveld
>
Receptek
>
Kovászos zsemlecipó
Kovászos zsemlecipó
Bekijk het recept voor Kovászos zsemlecipó
Hozzávalók felsorolása
20
g
FERMENSON SPECIÁL
2000
g
Búzaliszt BL 55
34
g
Só
70
g
Élesztő
1160
g
Víz kb
Recept
Keverés: Keverjük össze az összetevőket, míg homogén állagú tésztát kapunk, 5 perc lassú, majd 4 perc gyors fokozaton.
Tésztahõmérséklet: 28 °C
Feladási tömeg: 3324 g
Érési idő: 5 perc
Kelesztés: Végső kelesztés: 40-50 perc
Sütési hőmérséklet: 210 °C
Sütési idő: 25-28 perc
Nyomtatás
Megosztás
Scroll to Top
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier
Termékek
Kapcsolat
Rólunk
Karrier