Mediterrán kenyér
Bekijk het recept voor Mediterrán kenyér
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-80 liszt
- 3000 g - 30% VITASON MEDITERRANEE (50%)
- 350 g - 3,5% Élesztő
- 200 g - 2% Só
- 50 g - 0,5% SONPLUS FINES SUPER 2
- 5800 g - 58% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 28 °C
- Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 28-30 °C
- Érési idő: 25 perc
- Feladási tömeg: 580 gramm
- Pihentetés: 5 perc
- Kelesztési idő: 50-60 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 38 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 88 %
- Vetési hőmérséklet: 230-240 °C
- Sütési hőmérséklet: 230 °C
- Sütési idő: 22-25 °C