Pizzás baconos nasi
Bekijk het recept voor Pizzás baconos nasi
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 35550 g - 100% BL-55 liszt
- 3550 g - 10% Levelesmix sós
- 1800 g - 3% Élesztő
- 21200 g - 60% Víz
Hajtogatáshoz (tésztára számít)
- 10400 g - 15% Leveles margarin
Töltelék
- 9600 g - 27% CREDI Pizza szósz alap
- 1500 g - 1,5% Bacon szalonna (kockázva)
- 3400 g - 9,7% Víz
- 3000 g - 8,57% Sajt
- 3000 g - 8,57% CREDI Fűszeres magkeverék
Recept
- Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors
- Érési idő: 20 perc
- Az alaptésztával és a leveles margarinnal 3 szimpla hajtást végzünk. A behajtogatott tésztát 3 mm-es téglalappá nyújtjuk, majd a tészta 3/4 részére rákenjük a tölteléket és szimpla hajtással összehajtjuk. Majd sajttal és a magkeverékkel megszórjuk, felszeleteljük és megcsavarjuk.
- Kelesztő relatív páratartalma: 80%
- Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
- Kelesztési idő: 30-40 perc
- Sütési hőmérséklet: 210 °C
- Sütési idő: 13-15 perc