Proson Bourgundy alaprecept (PROSON BOURGUNDY)
Bekijk het recept voor Proson Bourgundy alaprecept
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL 55 liszt
- 400 g - 4% Élesztő
- 300 g - 3% PROSON BOURGUNDY
- 150 g - 1.5% Só
- 5100 g - 51% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C
- Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 26-28 °C
- Érési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 70 gramm
- Pihentetés: 10 perc
- Kelesztési idő: 35-40 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
- Vetési hőmérséklet: 250 °C
- Sütési hőmérséklet: 210-230 °C
- Sütési idő: 10-13 perc