Proson Volkoren alaprecept (PROSON VOLKOREN)
Bekijk het recept voor Proson Volkoren alaprecept
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 5000 g - 50% BL-80 liszt
- 5000 g - 50% RL-90 liszt
- 500 g - 5% PROSON VOLKOREN RSPO-SG
- 400 g - 4% Élesztő
- 200 g - 2% Só
- 70 g - 0,7% SONPLUS FINES UPGRADE
- 6000 g - 60% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 24-26 °C
- Keverés: 2 per lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 32 °C
- Érési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 580 gramm
- Pihentetés: 5 perc
- Kelesztési idő: 40-50 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
- Vetési hőmérséklet: 230 °C
- Sütési hőmérséklet: 210 °C
- Sütési idő: 30-35 perc