Proson XS alaprecept (PROSON XS)
Bekijk het recept voor Proson XS alaprecept
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-80 liszt
- 300 g - 3% Élesztő
- 200 g - 2% Só
- 150 g - 1,5% PROSON XS
- 70 g - 0,7% SONPLUS FINES SUPER 2
- 5000 g - 50% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 30 °C
Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors - Tésztahõmérséklet: 32 °C
Érési idő: 20 perc - Feladási tömeg: 580 gramm
Pihentetés: 10 perc - Kelesztési idő: 40 perc
Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 % - Vetési hőmérséklet: 230 °C
Sütési hőmérséklet: 210 °C
Sütési idő: 30-35 perc