Sárgabarackos kocka

Bekijk het recept voor Sárgabarackos kocka

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 760 g - 100% CIASTO Tejkaramellás
  • 345 g - 45% Étolaj
  • 270 g - 36% Egész tojás (5-6 db)
  • 230 g - 30% Víz (langyos 30-35 °C)

Sárgabarack krém

Vaníliakrém

Recept

  • Keverés: A nehézpiskóta összetevőit 1 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd egy sütőpapírral kibélelt, 60x40 cm-es keretbe kenjük.
  • Sütési hőmérséklet: 160-170 °C
  • Sütési idő: 25-35 perc
  • Feldolgozás: A sárgabarack tölteléket felforraljuk a vízzel, majd elkeverjük a cukorral elkevert instant zselével. A piskótára rákenjük a felfőzött tölteléket. A hidegkrémport 2 percig habosítjuk a vízzel, majd hozzákeverjük a felvert növényi habot és egyenletesen rákenjük a sárgabarack töltelékre. A sütemény tetejét fésűs habkártyával díszítjük.

Megosztás

Scroll to Top