Sárgabarackos kocka
Bekijk het recept voor Sárgabarackos kocka
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 760 g - 100% CIASTO Tejkaramellás
- 345 g - 45% Étolaj
- 270 g - 36% Egész tojás (5-6 db)
- 230 g - 30% Víz (langyos 30-35 °C)
Sárgabarack krém
- 1600 g CREDI Sárgabarack töltelék
- 1200 g Víz
- 240 g Kristálycukor
- 160 g CREDI INSTANT NATÚR ZSELÉ
Vaníliakrém
- 800 g Víz (hideg 8-10 °C)
- 400 g CREDI NAPÓLEON HIDEGKRÉMPOR NEW
- 300 g Növényi habalap
Recept
- Keverés: A nehézpiskóta összetevőit 1 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd egy sütőpapírral kibélelt, 60x40 cm-es keretbe kenjük.
- Sütési hőmérséklet: 160-170 °C
- Sütési idő: 25-35 perc
- Feldolgozás: A sárgabarack tölteléket felforraljuk a vízzel, majd elkeverjük a cukorral elkevert instant zselével. A piskótára rákenjük a felfőzött tölteléket. A hidegkrémport 2 percig habosítjuk a vízzel, majd hozzákeverjük a felvert növényi habot és egyenletesen rákenjük a sárgabarack töltelékre. A sütemény tetejét fésűs habkártyával díszítjük.