Szénhirdátcsökkentett kalács
Bekijk het recept voor Kalács 10
Hozzávalók felsorolása
Hozzávalók
- 500 g - 50% BL-55 liszt
- 500 g - 50% Sonfit Shapebaker Combi mix
- 50 g - 5% Élesztő
- 15 g - 1,5% Só
- 50 g - 5% Sütőmargarin
- 480 g - 48% Víz
Recept
- Dagasztási idő: 5 perc lassú, 5 perc gyors hűtött vízzel.
- Tésztahõmérséklet: 24 °C
- Érési idő: 10 perc
- Feldolgozás, formázás
- Feladási tömeg: 280 gramm
- Kelesztési idő: 35-60 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70 %
- Vetési hőmérséklet: 180-190 °C
- Sütési hőmérséklet: 210 °C
- Sütési idő: 26-30 perc