Toast kenyér
Bekijk het recept voor Toast kenyér 6
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-55 liszt
- 500 g - 2% FERMENSON MULTI
- 500 g - 5% Élesztő
- 300 g - 3% PROSON PRESTIGE
- 200 g - 2% Só
- 70 g - 0,8% SONPLUS FINES SUPER 2
- 5600 g - 56% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 26-29 °C
- Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
- Tésztahõmérséklet: 30-31 °C
- Érési idő: 40-60 perc
- Pihentetés: 5-10 perc
- Kelesztés: 45-60 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 38 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70-80%
- Vetési hőmérséklet: 240 °C
- Sütési hőmérséklet: 230-235 °C
- Sütési idő: 28-35 perc