Tökmagos kenyér

A receptben feltüntetett mennyiség 7 db 500 g-os termék elkészítésére vonatkozik.

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 2000 g BL-80 liszt - 100 %
  • 600 g VitaSon Tökmagos - 30 %
  • 40 g Élesztő - 2 %
  • 40 g - 2 %
  • 1200 g Víz - 60 %
Keverje össze a hozzávalókat.
 
Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C
 
Keverési és fokozat: 2 perc lassú, majd 4-5 perc gyors fokozaton
 
Tészta hõmérséklet: 26-30 °C
 
Tészta érési ideje: 10-15 perc
 
Feladási tömeg: 280 gramm
 
Pihentetési idő: 5-10 perc
 
Tészta kelesztési ideje: 35-60 perc
 
Tészta kelesztési hőmérséklete: 36 °C
 
Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
 
Vetési hőmérséklet: 210-220 °C
 
Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
 
Sütési idő: 25-30 perc
 
Díszítési tanács: tökmag, felületi vágás

Megosztás

Scroll to Top