Victor Klasszik
Bekijk het recept voor Victor Klasszik
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 1000 g Victor Mix
- 1000 g Búzaliszt
- 40 g Élesztő
- 1150 g Víz
- Olivka magkeverék
Recept
- Keverés: Gyúrjuk össze a tésztát a sima, megfelelő állag eléréséig. Adjuk hozzá a víz kb. 60%-át az elején folyamatos keverés mellett. Majd adjuk hozzá lassan a maradék vizet is, folyamatos keverés mellett. Keverési idő: 5 perc lassú fokozaton, 7 perc gyors fokozaton.
- Tésztahõmérséklet: 26-27 °C
- Kelesztési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 2400 g / 30 db
- Formázás: Formázzunk kb 30 cm hosszú rudakat a tészta darabokból, nedvesítsük vízzel és szórjuk meg az Olivka magkeverékkel.
- Kelesztési idő: kb. 20 perc
- Sütési hőmérséklet: 240-220 °C (gőz miközben tesszük be a kemencébe)
- Sütési idő: kb. 15 perc