Zsemle (SONPLUS DÖNCI)
Bekijk het recept voor Zsemle 1
Hozzávalók felsorolása
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-55 liszt
- 500 g - 5% Élesztő
- 180 g - 1.8% Só
- 30 g - 0.3% SONPLUS DÖNCI
- 5000 g - 50% Víz
Recept
- Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C
- Keverés: 2 lassú - 4-5 gyors
- Tésztahõmérséklet: 24-30 °C
- Érési idő: 20 perc
- Feladási tömeg: 68 g
- Pihentetés: 5-10 perc
- Kelesztési idő: 60 perc
- Kelesztési hőmérséklet: 37 °C
- Kelesztő relatív páratartalma: 70 %
- Vetési hőmérséklet: 240-260 °C
- Sütési hőmérséklet: 240-260 °C
- Sütési idő: 10-14 perc