Fánk (SOUPLESSE DARK)
Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Fánk (SOUPLESSE DARK, CREDI KRAFNE)
Servings 0
Tészta
- 400 g CREDI Krafne
- 2000 g BL-55 liszt
- 120 g Étolaj
- 100 g Élesztő
- 1050 g Víz
Keverési idő: kb. 4 perc lassú és kb. 10 perc gyors fokozaton
Tészta hőmérséklete: 26-28 °C
Tészta érési idő: 5 perc
Feladási súly: 1650 g / 30 fánk
Kelesztés: 50 perc 35 °C-on 70%-os páratartalom mellett + 10 perc bőrösítés
Sütés: 3,5 perc (egyik oldal) +2,5 perc (másik oldal) + 1 perc egyik oldal
170 °C-on
Díszítés: A kisült és kihűlt fánkokat Souplesse Dark bevonóval félig kimártjuk.