Graham Kalács
Bekijk het recept voor Kalács 2
Servings 0
- 6000 g - 60% BL-55 liszt
- 4000 g - 40% GL-200 liszt
- 1500 g - 15% Proson Lux
- 1200 g - 12% Cukor
- 500 g - 5% PROSON VOLKOREN RSPO-SG
- 500 g - 5% Élesztő
- 100 g - 1% Só
- 4800 g - 48% Víz
Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C
4-5 perc gyors
Tésztahõmérséklet: 28 °C
Érési idő: 20 perc
Feladási tömeg: 280 gramm
Pihentetés: 10 perc
Kelesztési idő: 40 perc
Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
Vetési hőmérséklet: 240 °C
Sütési hőmérséklet: 220 °C
Sütési idő: 20-25 perc