Kalács (FERMENSON MULTI, SONPLUS SPRAY)
Bekijk het recept voor Kalács 9
Servings 0
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-55 liszt
- 1200 g - 12% Cukor
- 200 g - 2% FERMENSON MULTI
- 1000 g - 10% SONPLUS SPRAY
- 500 g - 5% Élesztő
- 200 g - 2% Tojáspor
- 120 g - 1,2% Só
- 5200 g - 52% Víz
Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C
Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
Tésztahõmérséklet: 26-30 °C
Érési idő: 10-15 perc
Pihentetés: 5-10 perc
Kelesztési idő: 35-60 perc
Kelesztés a tálban: 36°C
Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
Vetési hőmérséklet: 210-220 °C
Sütési hőmérséklet: 190-200 °C
Sütési idő: 25-30 perc